lunes, 19 de abril de 2010

4a PROVA COPA CATALANA DH, CERVIÀ DE LES GARRIGUES

Després de gairebé un mes sense carreres s’ha disputat la quarta prova de la copa catalana de descens. Fins a Cervià de les Garrigues s’hi han desplaçat més de 200 participants, tot un èxit de participació, entre ells en Jordi Giro i l’Albert Batlle.


El circuit és un dels més curts de la temporada, cosa que fa que els temps siguin molt ajustats, però molt intens, a l’estil d’un circuit de fourcross, ple de salts , peraltes molt ben compactats, tallats...que fa que no et deixi respirar ni un segon i on un petitíssim fallo et fa perdre moltes places.

En Jordi no va acabar molt content ja que volia baixar del 1’40 min. i es va quedar amb aquests temps, però no s’ha de desmerèixer després de no participar en les dues últimes curses i caure en la primera mànega, cosa que et fa sortir nerviós a la segona i no es sol millorar gaire el temps.
Per tercera carrera consecutiva, l’Albert ha pujat al podi, abonat a la tercera posició espera poder millorar i poder pujar algun esglaó en les pròximes carreres, les ganes no hi falten. Com sempre va fer una primera màniga sense córrer molt riscos, havent d’ apretar molt a la segona ja que tenia 5 corredors a poc més d’un segon.








Altre vegada haurem d’esperar un mes més fins la pròxima carrera, l’Open d’Espanya a Tartareu.






Élit
----------------------------------------------
Jordi Giro 22è i 105è scratch 1:40.152

Màster 30
----------------------------------------------
Albert Batlle 3er i 17è scratch 1:27.309

2 comentarios:

  1. A Topeeeeee!!!!!. Tres podis en 4 curses. Regularitat a tope que és el difícil.
    Enhorabona crack!!!

    ResponderEliminar
  2. Jordi : batlle no pares eh! molt guapo el circuit i el cap de setmana, felicitats!

    ResponderEliminar