martes, 12 de octubre de 2010

DOBLE PODI DE CARLES DOMINGO ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE CICLO-ORIENTACIÓ

El passat cap de setmana van disputar-se a terres osonenques els Campionats de Catalunya 2010 d'orientació en BTT i nova proba puntuable per la Copa Catalana de l'especialitat.

El diumenge dia 10 d'octubre, a la localitat de Prats de Lluçanés va estrenar-se la competició amb la proba reina, la modalitat de llarga distància. Amb unes condicions climatològiques molt adverses de pluja, fang i fred, els corredors de la categoria absoluta havien d'enfrontar-se a uns 40 quilòmetres i 800 metres de desnivell, orientant-se únicament amb un mapa i una brúixola per l'extensa xarxa de camins de la zona sud-oest de la població. Amb un temps de 2 hores i 25 minuts, el corredor caldenc de Medina Llagostera Carles Domingo, va obtenir la segona posició absoluta, proclamant-se sots-campió de Catalunya de ciclo-orientació en la modalitat de llarga distància.


El dilluns dia 11 d'octubre, el barri de Sant Llàtzer de la ciutat de Vic, seria l'escenari de l'espectacular modalitat sprint dels Campionats. Una modalitat molt atractiva tant per corredors com per espectadors, ja que en una àrea reduida, s'acumulen una gran densitat de punts de control, permetent veure als aficionats el pas constant de corredors, i des del punt de vista dels competidors, la necessitat de mantenir una alta concentració, ja que els segons d'error es paguen molt cars. Una orientació impecable i un molt bon ritme de progressió van permetre a en Carles Domingo aturar el cronòmetre en 16 minuts, 33 segons i 365 milèssimes, més d'un minut abans que el segon classificat, proclamant-se nou Campió de Catalunya de BTT orientació en modalitat Sprint.

Per el que fa a la Copa Catalana, en la que les dues curses en formaven part, en Carles continua en la segona posició de la classificació general, lloc que ha ocupat des de la primera cursa del Campionat el passat mes de març, aquest cop, retallant les distàncies respecte el primer classificat, i col·locant-se a només 8 punts a l'espera de la darrera cursa puntuable, el proper 7 de novembre a Hostalric.

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA 2010 (LLARGA DISTÀNCIA):
1.- David Toll (Go-X)
2.- Carles Domingo (Medina Aligots)
3.- Raul Porta (Xinoxano)
4.- Jordi Sales (U.E. Vic)
5.- David Tarrés (C.O. Berguedà)

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA 2010 (DISTÀNCIA SPRINT):
1.- Carles Domingo (Medina Aligots)
2.- David Montero (U.E. Vic)
3.- David Soria (Peña Guara)
4.- Josep Ramon Fornaguera (Go-X)
5.- Ruben Mendez (C.O. Catalunya)

No hay comentarios:

Publicar un comentario