lunes, 22 de noviembre de 2010

GIRONINA A ST.FELIU I COSTELLADA A ST.GRAU

Ahir gairebé tot l'equip MEDINA LLAGOSTERA vam gaudir d'un dia d'esport i germanor. El matí començava pels de rally amb la Copa Gironina a St. Feliu. Per fí (mig forçat) participació d'una vintena de l'equip en una Gironina!!. A la curta: Quim Esparreguera (M-50) guanyava la categoria i s'assegurava la general. En Jordi Quintanas i en Pere Duran, tots dos sense tocar la bici en 3 setmanes, van fer 2on i 3er respectívament en Cadets, mentre en Giovanny Pico va fer el 7è. Súper Josep Duran va tornar a guanyar en Infantils, cardant-li 2 minuts al segon, i aribant devant del seu germà (2ón cadet sent infantil de primer any!).
A la llarga, Mario Roldan, Edu Figueras, David Carneros, Marc Whitelaw, i no se si me deixo algú altre, van fer el que van poder, i van disfrutar d'un circuit que és "casa nostra".
Mentrestant, en Jordi Giró, Albert Hereu, Albert Batlle, Alan Marcos, Jordi Marqués, i Xavi Abarca, eren a St.Grau baixant el súper DH que hem arreglat, i que si tot va bé, acollirà una Copa catalana al 2011. En Marqués va caure fort i van haver de trucar l'ambulància, que arribava tot just haviem aparcat els de rally. Cap al Trueta i encara no sabem (no semblaba massa).
Després costellada, reconeixement a peu del DH pels rallyemen, amb patejada de retorn per la carretera..., i entrega de la GIANT GLORY DH 1 a l'Albert Batlle perque la faci anar ja per familiaritzar-se amb el "bitxo". Tots content cap a casa (alguns més que d'altres) i c'est fini.

No hay comentarios:

Publicar un comentario