sábado, 18 de diciembre de 2010

CONFIRMACIÓ ESPÒNSORS TEMPORADA 2011

A Medina Llagostera ens plau informar-vos de la confirmació de continuitat dels 4 Sponsors principals del Club. Volem agraïr tant a RECUPERACIONS MARCEL NAVARRO com al CÀMPING TOSSA, a la GESTORIA NOGUÉ i al centre d'alt rendiment SPORTCAT la seva aposta pel ciclisme de base i el d'alta competició. Júntament amb ells esperem poder continuar la tasca que ja fà uns anys duem a terme i que s'augmenta al 2011 amb un equip de DH de nivell nacional més la incursió per primera vegada a la Copa del Món de Btt XC.

També aprofitem per dir que estem mirant de trobar un altre espònsor que vulgui també participar d'aquest projecte d'ajuda al ciclisme gironí i que tant valor afegit dona a les empreses avuí dia en termes d'imatge.

Gràcies un cop més a tots ells i als col.laboradors que desestimadament han contribuït a que siguem ara mateix el millor equip de Catalunya en quant a categories inferiors amb els campions nacionals catalans Cadet i Infantil, i d'altres al darrera que amb el recolzament nostre i les seves ganes i qualitats ben segur arribaran a donar relleu als actuals caps de llança de l'equip.

MEDINA LLAGOSTERA

No hay comentarios:

Publicar un comentario