domingo, 20 de febrero de 2011

OPEN BMW A CANET D'ADRI











Avuí hi hem anat uns quants de MEDINA LLAGOSTERA a disfrutar d'un circuit maco i interessant per estar moll. Ben marcat i amb algunes pujades dures, s'ha fet ràpid degut als talls de planer i baixades ràpides.




A la curta, en Quim Esparreguera ha tornat a fer 2on. a M-50, avuí 3 minuts darrera en Rosanas. En Josepet Duran, hagues guanyat en infantils si la llicència hagués estat validada a temps a la fede. La setmana vinent i amb "pepino" nou, no hi haurà qui el pari. També en Infantils, l'Arnau Donate ha fet en una molt bona cursa, i l'Arnau Oliver (era de força amb el fang) a 4 min. d'en Donate.




A la popular curta el boss s'ha arrosegat una mica (i arreglat una cadena trencada perdent 5 min.) per fer 20è, que tenint en compte que anava últim destacat, no està malament (m'he repassat 33 persones (totes baixant)). He arribat a meta aguantant la roda d'en Lozano uns 3 km.!! (de bojos).




A la llarga en Jordi Quintanas ha fet 3er . Punxat durant 9km. encara que anava segon (no molt bona cursa a 3 setmanes de Banyoles. En Javi Macias ha fet 17è èlit en una altre bona cursa en el top 50 scratch.

No hay comentarios:

Publicar un comentario