domingo, 8 de mayo de 2011

COPA CATALANA A VALL DE LORD

SÚPER CAP DE SETMANA A VALL DE LORD PEL MEDINA LLAGOSTERA!!!.
3 VICTÒRIES: Josep Duran (Kids Cup), Jordi Quintanas (Crono Júnior) i Gio Pico (Cadet).
Gran començament dissabte amb la victòria a la Kids Cup d'en Josep Duran en una cursa que va dominar de cap a peus (2.15 al segón). També gran cursa de l?Arnau Oliver (7è a 5.13)que va anar 3èr una volta sencera!!.
Després Crono: Gran victòria d'en Jordi Quintanas (1ª de la temporada)amb 7 segons sobre l'Edgar valero. En Pere Duran 6è. En sots 21 bona crono d'en Figueras amb 14.40. Destacar que en Quintanas va fer 16è scratch!! amb 13.31!!!. A menys d'un minut de tots els cracks èlit.
La cursa: Començava avuí a les 9.30 amb Cadets, màster 40-50, i fèmines cadet i júnior. En Giovanny ha fet una gran sortida anant-se primer però ha pasat mal moment a la segona volta i l'ha atrapat el segon, tot i això s'ha refet a roda per atacar de nou a la segona part de la 3à i marxar cap a la victòria. ENHORABONA CRACK!!. En Gio es posa LIDER de la general!!. En Quimet Esparreguera ha fet una bona cursa després de trencar ahir a la crono i ha fet 6è en M-50
La de les 11 començava amb bona sortida d'en Quintanas i d'en Pere. Després del bucle en Quinti s'escapava una mica del Campió de Portugal cadet de la darrera temporada, i en Pere venia en el grup de la 3a posició. Tot pintava de collons. 3a volta: en portuguès agafa i passa a un Quinti amb les cames dures de la crono. Tot i això el té a 10-20 segons. En Pere va a roda del 3è (el líder en Gerard Àlvarez), però trenca el canvi XTR 2011 a final de volta (llàstimaaaa!!!). A l'última volta en Quinti cau i perd una mica més per arribar a 53seg. del Portuguès. Primer podi en cursa de nivell de l'any i carreron!!.
La de les 12.30 ens ha donat un doblet dels Orbea per problema mecànic de l'Hermida. En Figueras ha fet un carreron arribant en la mateixa volta i fent 8è sots 21 i 35 scratch!!. Súper sortida per anar aguantant després i matxacar a 3 a l'última volta. SÚPER. En Cacao fluixet encara ha fet 51 scratch a 1 volta.
Tots aquests resultats ens han dut a una increïble 3ª posició per equips!!!!.