jueves, 30 de junio de 2011

SÚPER ÈXIT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT

Aquest passat diumenge es celebrava a Portainé el Campionat de Catalunya tant de XC com de DH. El nostre equip va collir 4 medalles (2 d'Or)!!!!.
A Cardedeu es celebrava el d'infantils, on en Josep Duran (Medina Llagostera) s'alçava amb la victòria per segon any consecutiu!!. Súper crack en Josepet. L'Arnau Donate (Medina Llagostera) va aconseguir una molt bona 9ª posició i l'Arnau Oliver (Medina Llagostera) l'11ª. Enhorabona a tots 3.
Ja a Portainé, en Giovanny Pico (Medina Llagostera) es va proclamar Campió de Catalunya Cadeten la seva millor cursa de l'any (amb la de Vall de Lord), i de pas es va situar 2on a la general de copa Catalana a 9 puntets a falta de 2 curses.
En júniors, en Jordi Quintanas (Medina Llagostera) va assolir el bronze a 20 segons de la plata, ja trobant-se millor però no encara al 100%. En Pere Duran va fer 6è.
I la súper sorpresa va ser el tros de cursa que va fer en sots-21 l'Eduard Figueras (Medina Llagostera) aconseguint el bronze!!. En 7 voltes no el van doblar!!!!. Estem contentíssims per ell.
En total, 2 ors i 2 bronzes que demostres el potencial de l'equip i que tenim la millor cantera de Catalunya.
En DH: Jo mateix vaig ser l'únic de l'equip a participar (la crisi), aprofitant el desplaçanets de l'equip de XC. En màster 40 vaig fer 8è en una cursa plena d'incidents. Primera mànega sense cadena (no m'havia passat mai) i segona amb un pedal que se'm sortia tota l'estona que pedalava. Lo positiu el ritme quan no passa rés.