lunes, 19 de septiembre de 2011

COPA CATALANA BTT CALAF

Ahir es va disputar la penúltima prova de la Copa Catalana de Btt XC a Calaf (el cor de Catalunya..). En un circuit més dur que en altres edicions, els corredors de Medina Llagostera no van estar massa fins, tot i aconseguir 2 podis.
En Giovanny Pico va fer 3er i segons ell suficient va tenir d'aguantar al 4rt que venia a prop (ja prepara l'any vinent a júnior); la copa Catalana se li escapa, ja que d'anar a 9 punts del líder, passa a anar a 54 a falta d'una.
En Jordi Quintanas va fer també 3er, molt a prop dels 2 primers i a 4 min. del quart, però semblava que estava per guanyar i no va poder ser. El títol júnior ja és per en Gerard Álvarez que s'ho ha merescut.
En èlit, en David Carneros va fer la seva millor de l'any fent el 20è èlit (27 scratch). A l'Eduard Figueras li va anar bé però sense arribar a algunes d'aquest any. 7è sots 21 (31è scratch).
La propera i última a Barcelona el 2/10. Ens veiem aviat.