jueves, 26 de enero de 2012

SUPER DIUMENGE A ST.GENÍS

Una fred de pebrots ens va rebre el passat diumenge a St.Genís de Palafolls per participar a una cursa a la que s'ha de felicitar al Chechu que es curra uns circuits espectaculars (i als ajudants també, és clar). El solet i la rampota final van acabar d'escalfar a qui no s'havia escalfat ja amb tant de paredon. Les baixades súper entretingudes (òsties vàries van haver). El CHAIN REACTION-BIKE AREA LLAGOSTERA debutava com a tal i no va poder anar millor amb 4 PRIMERS i 2 tercers (bé, serien 5 primers perque súper Maria amb 10 anys va fer 3à però per suposat 1ª de la seva categoria).
En Quintanas va arrassar en júnior (no hi havia nivell) però ens va regalar una 5à plaça final scratch que amb el nivell que hi havia cal destacar-la. Després va entrar en Ramonet que va fer 5è M-30, seguit d'en Jep Morales (4rt M-40). Un xic més enrera i guanyant en M-50 en Batllori, seguit d'en Quim a unsminuts en 3à de M-50. Més enrera i una mica de passeig en Figueras va guanyar en sots-23. La Sílvia Roura va guanyar en fèmines i va baixar de 2 hores (gens malament). Els Arnaus 4rt i 5è però més fort en Donate.





La representació de DH (l'Alan i un servidor) es va arrossegar a les pujades durant 2.30 hores i va disfrutar com nens petits a les baixades. Un cop més, gràcies Cat Bike (i per la Xibeca del final...)

No hay comentarios:

Publicar un comentario