lunes, 12 de marzo de 2012

I A LA FÍ: VICTÒRIA D'EN QUINTANAS A BANYOLES!!!!

Gran cap de setmana de btt a Banyoles amb la disputa de la 1ª Copa Catalana Internacional de la temporada. El Chain Reaction Cycles-Bike Area Llagostera es va presentar amb 16 corredors amb la nova equipació i les noves carpes i banners, a més de les noves Cube Elite Race 2012.
El matí va començar amb les fèmines èlit sortint primeres, seguides d'els júniors, M-30 amb castanya inclosa, cadets, M-40 i 50, i fèmines petites. La cursa al capdavant va ser una lluita de 2 voltes entre en Jordi Quintanas (Chain Reaction Cycles-Bike Area Llagostera) i un francés, fins que en Quinti el va rebentar a la 3ª i cap al triomf que més se li resistia. En Cadets els Arnaus van tenir un bon debut en la categoria màxima amb una 13ª posició per l'Oliver (72 puntets per l'equip) i una 14ª d'en Donate. La Sílvia Roura va fer 6ª en F-Cadet, l'Asgleyas 30è en M-30, en Morales 21è a M-40 (amb punxada), i un gran Pere Batllori 2on a M-50 amb en Quimet Esparraguera 4rt fent una bona cursa.
La cursa èlit va ser un passeig pel Julien Absalon, amb triplet de l'Orbea al podi, seguits del 1er sots-23: el sots campió mundial Marek Konwa. Els nostres bé: en Joan Canaleta anava súper fins a una punxada al final de la 3ª (va acabar), en Javi Macias va pagar una mica el ritme i va acabar cap el 60. En Figueras en sots-23 va anar força bé i va acabar 17è en la mateixa volta que l'Absalon.
4rt lloc per equips!! i segon equip català!!. Bon bagatge i segúrament millorable. Propera cita: Tactic a Vilajuïga el 25!!!!