lunes, 7 de mayo de 2012

COPA CATALANA A VALL DE LORD

Com sempre és un plaer córrer a Vall de lord. No només per tenir l'area tècnica més ben situada de tota la Copa, sino perque el circuit, box, participació, sempre està molt bé i els esportistes ho gaudèixen. A més aquest any és la única crono del campionat.
Així dissabte a les 5 de la tarda es donava la sortida al primer participant d'una crono de 4 km. molt dura. El Chain Reaction Cycles-Bike Area Llagostera va dur 14 corredors dels quals 11 fèien la crono ja que els Cadets incomprensiblement no hi prenen part.
Bona crono de l'Isma Ventura que va guanyar la prova amb 3 segons de marge. també va guanyar en Jordi Quintanas en júnior amb gairebé mig minut sobre el segon i amb un 11è scratch. En Pere Batllori va fer segon en M-50 i en Jep Morales 12è en M-40. Els M-30 van fer 20è Ramon Asgleyas i 23è David Carneros. L'Edu Figueras va fer 7è sots-23 i en Joan Canaleta 18è Èlit.
Ja el diumenge la 1ª cursa ens va donar els primers 2 segons llocs dels 4 que fariem ahir.
La Sílvia Roura ho va intentar i només es va quedar a 10 segons de la victòria en una cursa molt disputada. En Pere Batllori també va haver de conformar-se amb el segon lloc rere Mazinger Z Guerra (una bèstia que fà 4rt M-40). L'Arnau Oliver va fer el 12è i el Donate 18è amb caiguda en cadets.
La segona cursa ens va dur una sorpresa ja que hi havia el campió Japonés Júnior i corredor de Copa del Mon Toki Sawada, que va fer exprimir-se a fons a en jordi Quintanas, que va acabar cedint 1.30 sobre el japonès però li va cardar més de 3 minuts al 3er. Els M-30 van anar justets i van fer 23è Asgleyas i 32è Cacaito.
Els Èlits van sortir a les 12'30h. i ja vaig veure ràpid que l'Isma Ventura no tenia un gran dia. De sortida ja va marxar l'Iñaki Lejarreta (Orbea), i poc més tard també l'Alexis Vuillermoz (Lapierre). amb l'Ivan Diaz (guanyador a la Llacuna) a roda. Per darrera 4rt es posava un sospitós Josep Betalú, que surt del norrés i fà un carreron. També en Cris bosque marxava pel devant de l'isma, que es quedava amb l'Hugo Drechou. Més endevant es va recuperar i va poder deixar el francés per acabar 6è scratch en una cursa molt lluitada i patida!. per darrera en Joan Canaleta i l'Eduard Figueras van fer una estratègia diferenta (va sortir més ràpid en figueras) però van acabar trobant-se a l'última volta quedant en Figueras per devant en 37à posició scratch i en Canaleta 38è. Per equips 4rts de nou.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario