miércoles, 10 de febrero de 2010

Hem creat un nou club

La botiga Medina Llagostera informa de la creació d'un nou club propi de btt així com un de triatló.

-Club Ciclista Bike Area Llagostera
-Club triatló Bike Area Llagostera

Després d'estar units amb el BTT Llagostera durant 4 anys (el club del poble), hem decidit crear-ne un de nou que s'encarregui de tota la part de competició ja que de fet m'encarregava jo igualment.

El nou club no té com a objectiu ser una entitat amb socis sino un club de competició en el qual el fet de treure la llicència et converteix en soci automàticament, i a la inversa, no es pot ser soci sense llicència.

La decisió ve donada per la diferència de criteris entre la direcció del BTT i jo, envers a tot el tema de competició. Ells preferèixen un club d'àmbit del poble i nosaltres estem oberts a gent de qualsevol procedència i nacionalit.(Anglesos, holandesos...). No tenim prejudicis i acceptem a tothom.

Medina Llagostera vol promocionar l'esport a àmbit general i no mirarem carnets a l'hora de recolzar el jovent de Girona dins un món com és el de la competició en seriosa crisi per falta de patrocinadors.

Des d'aquí vull agraïr també a Recuperacions Marcel Navarro i fills i al càmping Tossa el seu suport incondicional. Esperem afegir nous espònsors properament.

Així doncs, comença una nova etapa, amb l'objectiu de crear un club que doni recolzament econòmic i tècnic als corredors de les 4 disciplines que ja toquem (BTT rally, Descens, Carretera i Triatló), intentant crear una estructura esponsoritzada que permeti que aquest esport que ens meravella seguèixi tenint equips catalans representant-nos a nivell Català, Espanyol, i en un futur....quí sap.

Així doncs, esperem poder fer la fèina que us esmentava i començarem a fer-ho efectiu el 28 de Febrer debutant al Caixa Girona i al març a la Copa Catalana (rally i DH) i a l'Open d'Espanya amb el nou equipàs d'aquest any format per:

-
Quim Esparreguera (Campió d'espànya M-50)
-
Jose (lagarto) Caldas (multiguanyador Caixa Girona M-30 i 4rt. general copa Catalana 2009)
-
Jordi Quintanas (guanyador Open d'Espanya i Copa Catalana 2009 Cadet)
-
Giovanny Pico (guanyador Caixa Girona infantil 2009)
-
Pere Duran (3er Caixa Girona cadet 2009).

El club ja consta de més de 40 llicències tramitades, molta sort a tots els integrants dels equips i ens veiem a les competicions!!

2 comentarios:

  1. Molt bona la iniciativa i molt interessant el fet de no centrar esforços només amb l'XC BTT. Com sempre, tot el meu suport i ajuda pel que calgui.
    Salut i sort company !!

    ResponderEliminar
  2. Demà aniré al GP DE LA SELVA a Riudarenas si llegeixes aquest missatge Oscar porta'm la llicència si t'ha arribat

    Adeu!!

    ResponderEliminar