jueves, 25 de febrero de 2010

Superleggera!



L’ESTRENA DE “L’ARMA SECRETA” per Quim Rodríguez


Bones a tots!

Avui he estrenat la nova bici de carretera Wilier Superleggera.

Tot i que les condicions climatològiques no eren ni de bon tros les idònies, avui tocava estrenar -la.

El recorregut no podia ser un altre que pujant un port d'entitat. L'escollit ha estat Vallter!!!!

He sortit de llocalou, i amb un fort vent que bufava, gairebé sempre en contra, com no!!!!

Capsacosta xino xano per anar escalfant. No em trobava gens còmode. El vent molestava increiblement, i la posició sobre la bici malament. Dolor d'esquena important. Més tard he sapigut el perquè.

Aproximació a Setcases lenta de collons! El vent no em deixava superar gairebé mai els 20km/h. A Setcases la intenció era fer mitja volta i a la merda.... Però no! He dit...cap amunt!

Començament a 13-14km/h, on les rampes són bastant dures, però un xic abans de la barrera ha aparegut "el hombre del mazo"!!!! Mare de deu quin suplici. Ara ja la velocitat no superava els 11, i les temptacions de pujar al cotxe escombra eren enormes (el meu pare ha fet aquesta feina, a part de fotògraf).

Per si faltava algun ingredient més.... ha fet acte de presència la neu. I no vull dir al costat de la carretera, que també, sinó en forma de nevada. El fred ja era important, 2ºC, el vent no tant fort, i la nevada na fent. I al final, quan falten uns 2km per arrivar a l'estació...PROU!!! He donat per finalitzat l'estreno de la Superleggera. Baixada en cotxe i dinar a Tregurà de Dalt

( entrecot inclòs)!!!

De la bici poques conclusions n'he pogut treure amb un dia com el d'avui. Si que he notat que ni el fort vent que feia provocava tremolors ni canvis de direcció. En aquest sentit un 10. Però un cop a casa i mesurant tots els paràmetres he vist que tenia el seient endarrerit 2cm respecte l'altre bici. Un cop solucionat l'he provat pel garatge, i això sembla una altra cosa.

Seguirem provant i de ben segur que el resultat serà immillorable.

Apa, res més de moment i a cuidar-se!

Quim

No hay comentarios:

Publicar un comentario