viernes, 28 de mayo de 2010

2ona Prova Open Espanya Dh Tartareu

El passat cap de setmana s’ha disputat la segona prova de l’Open d’Espanya de descens, al poble lleidetà de Tartareu, puntuable també per la Copa Catalana. Es tracta d’un circuit molt dur, ple de pedra solta i molta pols, amb un desnivell de més de 350 m i amb moltes curves contraperaltadas, el fa un dels circuits més difícils del campionat, i sobretot amb les altes temperatures que ens vam trobar.

Fins allà s`hi van desplaçar més de 250 corredors de tot Espanya i algun estranger, i tot el nostre equip de descens a falta de l’Hereu, a la recta final de la seva recuperació.

S’ha de dir que vam tenir molta sort, al no tenir problemes tècnics ni punxades en les dues mànegues, cosa molt fàcil en aquest circuit.
Pel que fa als resultats, en Jordi es va col•locar en 27ena posició èlit, amb dues baixades idèntiques. Només una dècima menys va fer l’Alan, temps que el va col•locar en la 22ena posició de Màster 30. L’Albert va aconseguir la 7ena posició i segona a la copa catalana, però per la puntuació de la general del català no es descompten els temps dels corredors de fora, cosa que n’ha fet queixa a la federació, tot i això s’ha posat en la segona posició de la general.

La següent cursa s’hauria de disputar d’ aquí 15 dies a Tavascan, però es té la incògnita de si es podrà disputar degut a la gran quantitat de neu que encara hi ha al circuit.