domingo, 9 de mayo de 2010

QUINTANAS & DURAN imparables a Vall de Lord!

Diumenge màgic per l'equip MEDINA LLAGOSTERA!

L'equip es donava cita a un dels circuits més macos de BTT del circuit com és de de Vall de Lord. Hi havia bones sensacions i les coses pintaven força bé, fet que es va demostrar a final del matí.

Estem orgullossos d'haver aconseguit dos podis a tot un OPEN D'ESPANYA en una categoria com la Cadet, on trobem nois de tot arreu de la península. I és que en Jordi Quintanas ha fet el que havia de fer si volia el maillot de líder i ha sortit a per totes sense preocupar-se de ningú. Tot i el carreron del també gironí Edgar Valero, que l'ha aguantat més de mitja cursa, en Jordi ha seguit machacant els pedals com ell sol sap fer i ha arribat a la meta amb 1.30 min. sobre l'Edgar. Però no acaba aquí la història, ja que en Pere Duran, ha sortit súper ambiciós i ha aguantat una volta a roda d'en Jordi per després fer un carreron aguantant al portuguès que li venia al darrere enganxat tota la cursa, i gairebé atrapant a un Edgar que baixava el pistó degut a la reescalfada a roda d'en Quinti.

Felicitats a un Jordi que es posa de líder i amb la cursa dolenta del líder anterior javi Cerdeño, li treu ara més de 100 punts. També felicitats a en Pere pel seu primer podi nacional, després del de copa Catalana de corró.

De la resta de l'equip, en Giovanny va debutar a l'Open després de la operació de la mà a un circuit massa tècnic i exigent per la seva malmesa confiança baixant. Amb temps tornarem a agafar-la.

Els màsters 30 van còrrer crono de copa Catalana dissabte i en Jose caldas va tornar a fer 6è. Ens fèia tornar a il.lusionar-nos amb una bona cursa diumenge. No va ser així i no es va trobar en cap moment per acabar 20è. La mala nit anterior podria ser la raó. En mario Roldan amb el seu nou "pepi" va fer 30è fent una bona cursa, i l'Oscar 41è.

En Quimet va fer 9è i nho estava content perque va menys que l'ant passat i no sap perquè. Estems segurs que girarà la truïta i ens donarà alguna alegria més endevant.

Bona cursa d'en Figueras que va fer top 10 sots 21 i que s'està acostumant a fer la cursa amb en David Carneros, i això l'any passat ni ho hagués somiat. Només al final en David va obrir una mica ge gas i li va treure 2 minuts i pico. Tot i això no els van doblar com sí va passar amb rivals directes del Caixa. Penseu que els 3 primers èlits de la cursa: Rubén Ruzafa, Iñaki Lejarreta i Sergio Mantecón, són top 10 habituals de Copa del Mon, i perdre menys de 25 minuts en 2 hores està molt bé.

Els bons resultats ens han fet assolir el 5è LLOC PER EQUIPS que és un altre fita de l'equip no aconseguida fins ara. Enhorabona a tots un altre cop!!!!

Gràcies a la Mare d'en Jordi Quintanas per les fotografies!!