lunes, 28 de junio de 2010

CAP DE SETMANA TRIOMFAL !!!!!!!!!!

-----=====[ FINAL OPEN D'ESPANYA XC A PORTAINÉ ]=====-----
QUINTANAS CHAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap de setmana llarg a Portainé amb sortida divendres matí cap allà. Dues voltetes o tres al circuit a la tarda (l'Oscar també!!) i a sopar i dormir d'horeta (horari Quinti). Dissabte al matí dues voltes més i a descansar (l'Oscar s'encigala i puja fins al pic de l'Orri (500m en 8km.).
La Cursa: Sortida de totes les categories alhora (86 inscrits) i en Quinti que surt 10 enrera de l'Edgar Valero. En Cerdeño porta una tabanada que no pot ni pedalar i va a acabar. En Giovanny no te el dia i es limita a acabar. En Jordi obre gas a la segona i marxa molt per acabar regulant i sense respirar. Quarta victòria consecutiva i general final!!!.
En Jose Caldas fà una cursa regular per firmar un top 10 que és el millor resultat de la temporada.



CAMPIONAT D'ESPANYA DH A PORTAINÉ

Dos dels nostres descenders van anar a Portainé a veure que tal. En Jordi Giró va fer el 41è èlit ja que a la final va caure 2 cops i va fer 3.53 que eren 10 segons més que a la classificatòria. L'Hereu en màster 30 va fer un boníssim 11è a 1 segon del 8è i a 10 segons del guanyador que no és un altre que l'Himar Sanchez (top 10 èlit nacional l'any passat). 3.13 per 3.23 de l'Hereu. Carreron!!!. La V-10 comença a xutar a tope. El circuit ràpid i amb una volada d'espant al principi (fotos mogollon a http://www.guak.com/.).

P.D: A Les Angles en Batlle segón m-30 i 1er eurodistricte!!!.

2 comentarios:

  1. Jordi,felicitaciones por haber ganado la Copa de España, es un atleta muy bueno, espero a correr con usted,Helder Pereira (cadete - Povoa btt - Portugal)

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar