lunes, 5 de julio de 2010

FINAL CAIXA I PROVINCIAL A MONT-RÀS


3 CAMPIONS PROVINCIALS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • JOSEP DURAN (Infantils)
  • JORDI QUINTANAS (Cadets)
  • QUIM ESPARRAGUERA (Màster 50)



L'equip BTT Medina Llagostera ha obtingut 3 títols als campionats provincialsc elebrats el passat dissabte a la tarda a Mont-ràs. El més petit, en Josepet, ha arribat segon a l'esprint darrere un de segon any, i tot i estar emprenyat (és campió de Catalunya infantil absolut), no se li pot demanar més.

En Quinti ha marxat tot sol i ha guanyat amb gairebé 3 minuts sobre en Gènova de l'Ambisist. Tot i que el màster 40 guanyador se li ha escapat molt ja que ell no ho sabia (per sortir tant enrera no veu qui marxa al principi.......). A la segona volta li ha retallat una mica però era tard (hagués estat una interessant lluita). En Quimet ha guanyat per segons però controlant al "planxista" que ja està recuperat.

Al ser també caixa Girona destacarem el dotzè d'en
Mario Roldan a Màster 30 fent una bona cursa, el 21è de l' Oscar Garcia (molt enrera), el sisè en sots-23 de l'Eduard Figueras (a segons del quart), i dels nens el segón de la Xènia Morales, i també en infantils en 6è de l'Arnau Donate que és el seu millor ressultat de càixa (7è infantil scratch).

Aquest any tornem a tenir 3 CAMPIONS PROVINCIALS i els hi donem l'enhorabona a tots. Diumenge vinent última del caixa a Porqueres.

ENS VEIEM ALLÀ!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario