sábado, 21 de agosto de 2010

COM BAIXA EN QUINTANAS!!!!











Aquest seria el titular de la sortida a la Molina de Divendres. vam anar-hi en Quintanas, en Quim Mallorquí, en Pau (cosí d'en Quintanas), en Jordi de St.Grau i el Boss. Allà ens vam trobar amb l'Hereu i en Giró del MEDINA LLAGOSTERA DH TEAM. Destacar la mala sort d'en Giró que a la primera baixada de la vermella (mullada i dificilíssima), va caure i es va dislocar el dit petit de la mà dreta. El tall de la curva del matalàs (legendari) estava molt xungo i només l'Hereu, en Jordi de st.Grau i el boss van baixar sobre la bici (el boss amb un peu fora per si de cas).




Tota la resta estava amb un grip de collons gràcies a la pluja de la nit. Així que a volar.




En Jordi de St. Grau segueix inspirat i anava com un tiro amb el boss a roda (inspirat també).




L'Albert Hereu (que al campionat d'espanya es va quedar a 9 segons del guanyador)ens marxava als peraltes (com els agafa sense frenar!!), i a la zona trialera no tant. Destacar que en Quintanas perdia poquíssim amb nosaltres tot i ser la segona vegada que puja a la vida. Inclús a la negra anava collonut i sense caure ni un cop.




Prepareu-vos Júniors que us cardarà pujant i baixant!!!!!!




Conclusió: Últim entreno del boss que debutarà a la copa Catalana de Gran Valira el 4 de Setembre. Encara en M-30 però veurem com estem amb els 40's de l'any vinent. A partir d'ara qui digui que en Quinti no baixa s'ho menjarà amb patates directament. 3ª: en Jordi de st.Grau ha de córrer perque va com un tiro. 4ª: Es pot baixar lent i saltar com un boig (foto del cosí d'en Quinti). 5ª: COM MOLA EL DH!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario