domingo, 15 de agosto de 2010

POPULAR BOSCOS DE LLORET DE MAR

Una temperatura excel.lent i un circuit no massa dur però molt explosiu han fet d'aquest diumenge a Lloret un dia per parlar-ne.
En Quimet Esparreguera ha sortit devant i ha fet un top 10 o 15 (no han sortit les classificacions encara). En Mario Roldan ha sortit fort també però ho ha pagat al km. 9 i ha hagut de regular, fent una bona cursa. En David carneros, s'ha pres un estiu de relax i anava fotudet, arribant darrera d'en Mario. En Bragulat, que no toca la bici a l'estiu per questions de fèina, ha anat fent i ha entrat amb l'Emili de Caldes. El boss ha sortit suau per anar apretant, petar una mica al km. 9 (no se que tenia), i ha anat patint per entrar a uns 15 min. d'en Quim (increible fa 4 mesos). Un pel devant ha entrat l'Albert Peraira que puja més que el boss però baixa menys.
Un 10 pel marcatge (a terra i cintes, com ha de ser) i per el circuitillo divertit. Enhorabona als del C.C Lloret. Bona buti, pastetes, coca, birra,.... i una samarreta amb propaganda de Pubs i Discoteques ( canya total ). I tot a 12€!!!!.

CLASSIFICACIO:

Quim Esparreguera: 18è i 1er M-50
Mario Roldan: 20è
David Carneros: 25è
Jordi Alsina: 35è
David Bragulat: 62è

(hi han 65 de moment. Els lents haurem d'esperar)



PROPERA EL POLLASTRE!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario