lunes, 20 de septiembre de 2010

QUINTANAS IMPARABLE!!!

2 minuts al segón en una cursa d'un hora i 5 al campió d'Espanya és la renda que ha tret en Jordi Quintanas a la COPA CATALANA INTERNACIONAL Disputada aquest darrer diumenge a Calaf. En Quintanas ha agafat a tots els júniors que sortien devant i a tots els màsters 40!!. A Barcelona el 3 d'octubre rebrà l'últim premi ja que ha guanyat matemàticament a falta d'una prova. ENHORABONA CAMPIÖ!!.
En Giovanny Pico ha fet un 9è en un circuit que no li va gens. No està malament i ja hem de pensar en la temporada vinent on hem d'atacar els pòdiums definitivament.
L'Esparreguera ha fet un carreron en M-50 arribant 4rt molt a prop del 3er. A barcelona (on va ser campió d'Espanya l'any passat) ha de rematar l'any amb un podi.
Bona cursa de l'Oscar garcia en M-30 millorant molt respecte de les anteriors. En Èlit s'ha notat la falta d'entreno d'en Figueras i David carneros, que han acabat bastant enrera.