domingo, 16 de octubre de 2011

COPA GIRONINA LLAGOSTERA 2011

Ja amb la calma post-traumàtica, no puc esperar més d'explicar el que ha sigut una gran cursa de Btt guanyada per un súper classe com l'Umbert Almenara.
En primer lloc agrair a tothom la seva assistència (més de 320 corredors) i la seva paciència amb les errades que, és clar, hem comès. Volem demanar disculpes per l'error de la moto al principi, que ha deixat als 15 primers cap el 40è lloc. Tot i això al km.12 les posicions eren absolútament lògiques, i de fet, l'Umbert ha augmentat l'avantatge ja que l'última part l'afavoria d'allò més (baixa com un tiro) fins als 2.37min. Ho sentim de veritat pels afectats. També algún desgraciat (ens agradaria que es mostrés) ens ha tret cintes a la zona de Cadiretes cap el DH i algú ha tirat avall. Ahir nit i aquest matí estava súper marcat i "tallat envall" amb cinta. A part d'això, la gran majoria súper contents amb l'esforç per trobar corriols on fà anys que no n'hi han. De tota manera, cal recordar a alguns que estem a l'octubre i això és una cursa provincial. Que vull dir: Una mica més de calma que no ens guanyem res (només mala salut). La curta ha anat perfecte, encara que sabiem que és tècnica, però aquests nois faran la llarga aviat i han d'acostumar-se al que és norma a l'Europa que ens interessa. Allà és súper tècnic.
Els nens: L'esforç per poder còrrer al paratge d'interés natural del Mas Roig, gràcies al Dr. Sureda (propietari), ha valgut la pena ja que per la mainada és ideal i súper entretingut. Gràcies a en Miquel A. Donate i els altres col.laboradors.

Els Medina Llagostera: Gran cursa d'en Jordi Quintanas que ha fet un súper TERCER scratch i ha guanyat en júnior amb més d'onze minuts. A la trialera de Font Bona anava amb l'Oriol Colomer, però la rampa de Cadiretes és territori petitets i se li ha anat. Tot i recuperar-li ha arribat a 57 seg. CARRERON!!. En Joan Canaleta ha acabat en un boníssim 20è scratch i 3er sots 23 darrera dos dels intocables (Almenara i Valls).
I en Javi Macias 27è scratch i 8è èlit. L'Oscar Garcia ha fet 11è Màster 40 a només 8seg. del top 10. També destacarem la victòria en els 30's d'en Jose Caldas (Doctore bike) que és un ex nostre i gran amic i ha fet un carreron amb un 5è scratch.
A la curta en Josep Duran ha fet 2on infantil a l'esprint amb en Ferrer petit, i els Arnaus mooolt bé 4rt Donate i 5è Oliver a l'esprint també.
Els petits: Ester Camps 1a fèmines 2001. Xènia Donate 3à fèmina 2004.

Gràcies a tots!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario