lunes, 17 de octubre de 2011

GIRONINA LLAGOSTERA: ACLARACIONS

Bona nit,
Un cop més vull demanar disculpes pels problemes del diumenge a Llagostera. Dit això, vull aclarir uns comentaris que avuí molta gent ha fet a blogs i llocs web:
1- És impossible (i porto 20 anys veient curses) agafar 2 minuts en 3km. (no 5 que vau fer 2 neutralitzats), una altra cosa és acabar perdent-los en tornar i adelantar gent. Són coses diferents.
2- Al final del primer corriol de pujada en Colomer anava 2on.
3- Després de la trialera de Font Bona les posicions eren bastant lògiques, a no ser d'en Lozano, que sembla que es va perdre mogollon. Qui no s'ho cregui que compari i pensi en la duresa i la segona part de pedalar i collons baixant. L'Almenara ahir no tenia rival si anava bé, i es va trobar súper. En Quintanas motivat i amb pistes dures us pela i pelarà a gairebé tots. Per darrera cadascun anava on havia d'anar. En Caldas ve de fer 6è a Barcelona fà 2 setmanes in està a tope a més d'anar-li el circuit....En fí, que no va influir nois.
4- Al graciós que va treure la cinta DE BANDA A BANDA!! que tancava el camí avall després del drop del tronc, moltíssimes gràcies maco. No se que busques però ho has aconseguit. La cinta va aguantar 4 dies i el pas "només" d'alguns corredors. A un lloc al que no hi va ningú mai.
5- Als que creuen que a totes les curses de btt hi ha barra lliure, és que hi heu anat a poques perque les tanques i la cua són pà nostre de cada dia (i no tornis a fer cua que ja has fet!!!). I als tramposos que intenten enganyar dones al bar que desconeixen que aquest món és "diferent", quina poca vergonya. No hi vingueu més.
6- A LA MULTITUD DE BONES PERSONES QUE ES DÈIXEN LES HORES LLIURES PER AQUEST ESPORT US DONEM LES GRÀCIES PER LA PACIÈNCIA A LA SORTIDA, PER LA COMPRENSIÓ EN L'ERROR HUMÀ DE LA MOTO, PER L'ESPERA COMENTANT LA JUGADA A UN BOCATA QUE ES RETARDAVA, I PER SER TANT GUAYS!!!!!!!. GRÀCIES DE TOT COR.

P.D: A la curta no hi havia moto i un marcatge TOT sense guix en un circuit més tècnic, i no se'n va perdre ni un. Aprenem dels nens.....breath...and see.....

4 comentarios:

  1. Bona nit,
    Desprès de llegir els teus comentaris he de dir, i em veig obligat, que jo participava a la curta. Estava situat en tercera posició. Pero em vaig perdre, juntament amb 6 0 7 persones mes. resultat? vaig perdre el podi, desprès de dexar-hi el fetge vaig poder fer sisé. Només o comento per alló de que a la curta no es va perdre ningú.
    Segur que el proper any estarà tot millor organitzat.

    Salut

    ResponderEliminar
  2. Crec que ha quedat clar pels comentaris de l'Oscar que no hi haurà proper any... gràcies a tots

    ResponderEliminar
  3. Les fotos de la carrera on es poden veure?

    ResponderEliminar
  4. Als blogs i Facebook i Picasa dels Donate. Aviat al blog.

    ResponderEliminar