sábado, 20 de marzo de 2010

CRONO COPA CATALANA CORRÓ D'AMUNT


Bones a tots, avuí hem anat a Corró d'Amunt a la crono de Copa Catalana (on els cadets no participen per a desgràcia nostra). En Quim Esparreguera sortia el primer dels nostres i s'ha retrobat amb les bones sensacions fent una cinquena plaça molt bona, tenint en compte que hi ha un de nou del Trujillo que va dos punts per devant. Demà a per totes, Quim!!.
Després els màsters 30 (quatre avuí) han anat sortint i en Jose Caldas ha fet un súper cinquè lloc a nou segons del segon (en super Tommi Misser!), i a 20 d'en Carnicer. Molt bé. Després en mario ha fet un correcte 28è que ha de millorar demà. L'Alsina en el seu debut en Copa Catalana el 36è i l'Oscar Garcia el 43è.
En Cacaito en Èlit ha fet mig minut més que en Jose i ha arribat fos en 26a posició èlit (no fèia bona cara). A veure com es troba demà. En Figueras a Sots 23 no ho ha fet malament però encara perd en circuits tècnics. ha fet l'onzè amb el temps d'en Mario (demà l'ha de cardar).
Així doncs, seguim la progresió d'en Jose i en Quim i demà tindrem en Pere Duran i en Quinti en cursa també, cosa que ens dona més punts i força com a equip. Molta sort a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario