domingo, 3 de octubre de 2010

COPA CATALANA BCN:PODI DE L'ESPARREGUERA!!

Hem hagut d'esperar a la última per veure un podi d'en Quim Esparreguera a la copa Catalana d'enguany. El líder no hi era ja que ho tenia guanyat, així que en Quim ha hagut de preocupar-se d'un encés Cinto Franch i l'ha pogut deixar a la segona volta. pel devant en Palomino ha marxat i després en Joan Sanchez també. El tercer lloc l'hem de valorar molt positivament. Ara diu en Quim que a per la Gironina..
En Cadets, els de sempre han sortit forts a especul.lar i en Quintanas els ha deixat fer. Ens anava tranquil.litzant a cada pas (l'únic tranquil deu ser ell), i a la tercera ha obert gas i els ha clavat a tots. En Lluís Cortadellas ha fet un carreron i només ha perdut 25 segons per arribar segón. L'Alex Gènova ha fet tercer ja a 2 minuts, i l'Edgar Valero 4rt (ja tenia el sots-campionat a la butxaca). Per darrera en Pere Duran ha lluitat un 9è lloc, que li assegurarà la cinquena plaça del campionat. Si no fos pel piñyo en moto i la clavícula hagués lluitat pel podi final. En Giovanny Pico s'ha parat a la tercera volta anant enrederit. Temporada per oblidar treient l'excel.lent 5è al campionat de Catalunya (primer de 1èr any).
A falta dels resultats dels nostres èlits, direm que en Trayter ha fet un carreron guanyant a un Hermida campió del món però encostipadíssim. Tercer l'Hugo Drechou (i primer sots-21).
Fel.licitem a en Quintanas un altre cop per l'excel.lent temporada:
-1er General Open d'Espanya amb 4 triomfs.
-1er copa Catalana Internacional amb 5 triomfs.
-Campió de Catalunya Cadet
-Campió provincial Gironí
-Sots-Campió d'Espanya
-1er Copa Catalana de cadets Carretera (1a prova).

L'any vinent més!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario