lunes, 14 de febrero de 2011

OPEN BMW BTT A LLEDÓ

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Lledó la segona prova de l'Open BMW de BTT, amb in impressionant resultat en categories de nanos que demostra que tenim el millor equip de nanos de Girona i part de l'extranger.
A la cursa curta, Hem entrat 3 corredors entre els 6 primers. En Giovanny Pico ha fet 1er Cadet, entrant segon de la cursa curta curta a 20 seg. d'en Rosanas. En Quim Esparreguera ha fet 2on M-50 (en Rosanas és un crack i serà complicat guanyar-lo. Ja veurem..). En Josep Duran també ha fet 1er Infantil, arribant 5è de la curta (ja es posa a tó). També a la curta cal destacar el debut en cadets d'en Jordi Leon, que va fer 1.29'26h. En infantils l'Arnau Donate va fer i l'Arnau Oliver 8è. Molt bé tots 2!!.
A la cursa llarga en Jordi Quintanas, va fer 1er Júnior amb 13 minuts sobre el 2on!!!!. A més es va col.locar 16è de la general (ha d'anar a per el top 10 aviat). També cal destacar en Javi Macias que va fer 14è èlit i 53 scratch en la seva segona cursa amb l'equip. Mooolt be!!. També hi va ser en Bragulat que es recupera d'una intervenció de genoll. Veureu que degut al tema llicències alguns no surten a la classificació però sí a la popular. La setmana vinent ja hi sortiran tots.

En definitiva, hem guanyat Infantil, Cadet i Júnior. Això vol dir que tenim el millor equip de promeses de Girona com a mínim (tenim els campions vigents de Catalunya d'Infantils i Cadets amb Josep Duran i Jordi Quintanas). Tot i això i dels excel.lent resultats d'en Quintanas als dos últims anys a nivell nacional, la subvenció que rebem és 0. Sí, no rebem cap ajut mentre els calers s'han llençat en coses com la Títan (cursa NO oficial i plena de catalans) o equips femenins sense cap nivell que acaben no anant a còrrer a fora ja que es despengen del grup sempre. A part de pagar sous a persones que no són capaces de fer una trucada de telèfon per ajudar en un tràmit en 2 mesos!!.
Degut a això, de moment Medina Llagostera no pot garantir, de moment, la assistència a les proves programades de la Copa de Món. Esperem encara ajuts d'última hora, però la situació és molt greu econòmicament i sembla difícil. No perdem l'esperança. Els nanos s'ho merèixen. Des d'aquí volem fer una crida a les empreses de sectors que passen bé la crisi a fer un cop de mà en aquest projecte que tants bons resultats està donant i que seria una pena no poder mantenir a aquest nivell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario