domingo, 19 de junio de 2011

ÈXIT DEL 1ER DH ST.GRAU ORGANITZAT PER MEDINA LLAGOSTERA


Avuí s'ha disputat a la muntanya se st.Grau a mig camí se Tossa de Mar i Llagostera el primer descens en BTT organitzat per Medina Llagostera i pertanyent a l'Open de DH dels Països Catalans. Amb una participació de 77 corredors i lamentant la lesió de l'Albert Batlle (Medina Llagostera) que va caure ahir entrenant, considerem que la cursa ha estat un èxit perque els mateixos riders ens han comentat que el circuit és molt divertit i els ha agradat jo diria que a tots.
Sens dubte la participació d'en Bernat Guàrdia ha donat un nivell a la prova inesperat i ha establert un primer súper registre en aquesta pista que ja veurem els anys que dura.
El cap de setmana començava una mica tard dissabte al matí (intentarem apendre'n) i va desenvolupar-se amb normalitat fins que la falta d'ambulància degut a l'accident esmentat abans, ens va fer parar una mica més d'una hora. Després vam allargar l'entreno, i com que surten moltes baixades, no va ser massa molèstia. El circuit va quedar força marcat per diumenge.
Avuí, i després d'una baixada d'entreno, s'ha començat a les 10.30 la primera, on ja en Guàrdia s'ha destacat de més de 10 segons, i on s'ha pogut disfrutar per part del nombrós públic d'un espectacle desconegut per alguns i que, a jutjar per les cares, no els ha deixat indiferents.
A la segona, alguns han pogut donar una mica més i acabar establint un podi en el que la sorpresa per nosaltres ha estat el tercer lloc d'en Jordi Giró (Medina Llagostera) en èlits! amb un súper temps de 3.01,18. La victòria per en Guàrdia amb el temps de la 1a. mànega.
Les classificacions sortiran ben aviat a www.ciclisme.cat. Agraïr a tothom un cop més la vostra presència i el vostre enteniment en els errors que hem comès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario