lunes, 5 de marzo de 2012

CAMPIONAT D CATALUNYA MARATÓ 2012

Aguilar de Segarra ha acollit els Campionats de Catalunya d'XC Marató i el CHAIN REACTION CYCLES-BIKE AREA LLAGOSTERA s'hi ha desplaçat amb 10 integrants.
El circuit ha estat lloat per tothom per la seva duresa i tecnicitat, amb una primera part ràpida per permetre a tothom col.locar-se.
El nivell era alt amb Heras, Pinto, Lozano, Ventura,... i s'ha notat amb una escapada inicial d'uns 10 fins al km.25 on començava la pujada dura i on Lozano ha atacat per rematar a la baixada de 5km. següent. Darrera Pinto, Ventura, Muñoz, Guerra, i algun altre es barallaven per plata i bronze. Als km. finals Pinto i Ventura han marxat i han fet 2on i 3er respectivament. En sots 23 l'Umbert ha controlat molt bé a l'Ever (7 i 8 scratch).
Màster 30 per en Collados (està súper), 40 per en Joan Pons i 50 per el Francesc Guerra. Les dones: Santanyes per devant de la Miranda, que ha fet una bona cursa.
-Els nostres:
Al no haver júnior, en Jordi Quintanas ha fet la popular, i sortint darrera dels 250 oficials, ha arribat 15è scratch, sense cansar-se, fent bronze sots-23 fictici, i demostrant que està súper per Banyoles. La popular la ha guanyat amb 10 min.
En èlit, destrossada de neumàtic per en Joan Canaleta, 22è èlit per en Javi Macias en una bona cursa, i el millor l'Eduard Figueras, 4rt sots 23 i millorant bastant.
En M-30 en Jordi Falgueras va sortir a per totes i ho va pagar fort (32è), en Ramonet Asgleyas va fer una molt bona cursa (17è) i al David Carneros li falta encara molt (62è).
En M-40 11è lloc d'en Jep Morales, patint bastant per una caiguda entrenant però no massa lluny. En M-50 en Pere Batllori va punxar roda anant amb el 1èr i va esperar molt a reparar per acabar 6è, mentre que en Quim Esparraguera va fer 9è.
Un bon entrenament pel 1er target del calendari: Banyoles el proper diumenge. Allà tindrem també els Cadets per completar l'equip.
Posa't a roda Ramonet!! (si ets boig)

Bufa Joanet!!

Moment important

No hay comentarios:

Publicar un comentario