jueves, 31 de mayo de 2012

OPEN D'ESPANYA BTT XC A YEPES (TOLEDO)

Aquest passat diumenge es va disputar a Yepes la tercera i penúltima prova de l'Open d'Espanya de BTT-XC amb la participació de 4 corredors del Chain Reaction-Bike Area Llagostera. I la cosa va anar millor que a les 2 precedents, encara que l'inici ens va deixar bocabadats. I és que va ser una odissea arribar al circuit en un poble de 5000 habitants!!.
Ningú de poble tenia ni idea de que hi havia una cursa (així vindrà públic per la part dels collons!!). Un cop trobat, no hi havia res. I res vol dir això: RES DE RES!!. Sort que alguns de la zona corren el provincial i sabien on era la sortida. Que tens pipí: te jodes!, que tens sed: te jodes!, que fà 35 graus i ni una ombra?: te jodes també!. A les 5 de la tarda van aparèixer arbits i organitzadors!! (del Dissabte oju!!). Al circuit (que era a una cantera de pols finíssim) no hi havien cintes ni guix, només uns cartellets a un pam de terra amb una fletxa i que dèien "circuito". IMPRESSENTABLE TOTAL!!!! cobrant 15.000€ per prova!!.
Diumenge: La primera cursa tenia la novetat de que s'hi va presentar l'Escobar, que havia guanyat l'Open M-50 l'any passat. No va ser problema per en Batllori, que es va trobar súper i i va cardar 2 minuts a meta = Líder destacat!!. a Sílvia Roura va aconseguir el que era obvi que havia de fer: Primer podi!!. 2ª Cadet (això sí, a 10 minuts de la 1ª).
La segona cursa va començar d'una manera inmillorable, amb l'Isma Ventura remontant per entrar 3r al corriol!!(sortia a 3a fila) i en Jordi Quintanas liderant la cursa júnior al planer inicial de 1.5km., però ho va perdre tot, un altre cop, a la entrada del corriol, sortint 20è del primer repechó. Això es va traduir en perdre 1.35min en la primera volta dels 2.02min. que va perdre a meta (hagués fet podi segur sense la pifiada). Al final 5è.
L'heroi de la jornada va ser l'Isma, que va tenir opcions de podi fins al final (4rt a 15seg.). Els 3 primers: Mantecón, Coloma, Ruzafa. BESTIAL quart lloc!!. Perdent 1.45 amb els Trek-Wild Wolf en una cursa de 1.45 hores: Per l'equip és el resultat més important aconseguit mai, tenint en compte que és en Èlit.
Ara amb molta moral per Avilés el 17/6, que a demés és un circuit que en Quintanas coneix bé i li va donar l'únic podi de l'Open l'any passat. Somiem amb 4 podis? UUUF!
No hay comentarios:

Publicar un comentario