jueves, 12 de julio de 2012

GRAN COPA CATALANA A BONANSA

Inclosa dins els Sky games, la 4ª prova de la Copa Catalana Internacional va tenir lloc a la localitat Oscense de Bonansa (a on crist va perdre les espardenyes). Per primera vegada en la història del nostre equip vam guanyar la cursa èlit!!. Un lluitador Isma Ventura va controlar la cursa en un dia justet però va esperar la 2ª part més tècnica per distanciar en Chris Bosque que va fer segon amb en Guillem Muñoz. L'Eduard Figueras va fer 4rt sots-23, i en Canaleta va punxar darrera tenint que abandonar.
En Júniors nova victòria d'en Jordi Quintanas que li dona jà més de 200 punts a la general. La Sílvia Roura va estar a punt de guanyar però un error tècnic la va fer perdre el liderat a poc del final (2ª Cadet). En M-50 no va ser el dia d'en Batllori, que a part d'un problema mecànic, va pagar l'intent de remontada al final (3er). Un Josep Morales malalt va acabar com va poder a M-40 en 7ª plaça. En M-30 bona cursa d'en Ramonet Asgleyas (13è final). L'Arnau Oliver no va tenir el dia i va fer últim Cadet.
Per equips 3ers molt a prop dels 2ons i sense els punts de l'Isma (que es va incorporar començat el campionat i no ens suma). SUPER!!!!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario