lunes, 15 de marzo de 2010

10è GRAN PREMI MARZOCCHI DH


Aquest cap de setmana s’ha celebrat el 10è Gran Premi Marzocchi a St. Andreu de la Barca, segona prova puntuable per la Copa Catalana de descens. Com cada any hi ha hagut una gran participació, amb gairebé 400 corredors vinguts de tot Espanya i alguns estrangers, per inaugurar la temporada. Entre tots destaquem corredors com Fabien Barel, bicampió mundial, Cedric Gracia, Aurelien Giordanengo, David Vázquez, Pasqual Canals, Bernat Guardia i uns quants més que disputen tot el mundial.

En un circuit que ha variat molt poc de l’any passat, només amb un tallat final que ha estat molt discutit per la seva perillositat, les diferències entre corredors són molt justes degut a les grans velocitats que s’agafen però on no es perdona ni un error, i menys aquest any degut a la humitat del terreny.

La participació dels nostres corredors ha estat reduïda a la meitat de l’equip, ja que a l’Albert Hereu el van operar del menisc la setmana següent de Maçanet i en Giró tenia compromisos personals. A l’Alan i a l’Albert Batlle se’ls va notant la seva progressió després d’un llarg temps d’inactivitat i una greu lesió respectivament. Els dos van començar assegurant la primera baixada sense prendre riscs, com es van notar amb la millora de temps amb la segona mànega, rebaixant els dos gairebé deu segons, fent que l’Albert fes el primer podi de la temporada (a menys de 10 segons d’en Barel) i l’Alan entres entre els 20 primers de la categoria Màster 30.

Màster 30
----------------------------------------------
Albert Batlle 3er i 30 scratch 2:03.371

Alan Marcos 20è i 114 scratch 2:13.069

1 comentario:

  1. Enhorabona a l'Albert!!!. Un tercer de luxe que promet més alegries. Quan et posis més en forma has de volar.
    L'Alan collonut tenint en compte que arribava a la zona final assegut rebentat de pedalar. també ha d'agafar més forma física i ja veureu (Vilajuïga li agrada molt més).

    ResponderEliminar