miércoles, 24 de marzo de 2010

3a PROVA COPA CATALANA DH, PAU

El passat cap de setmana es va disputar la tercera prova de la copa catalana de descens a Pau, puntuable també per la Guak Dh Challenge i l’Eurodistricte ETC.

Aquesta prova es la més dura del calendari, ja que es tracte d’un circuit molt pedregós, molt llarg, 3’4 kms, i amb una part final de molt de pedaleig on s’arriba sense forces als braços per controlar la bici i on es sol perdre o guanyar molt temps als rivals.

Hem de destacar el segon podi de la temporada de l’Albert Batlle, amb un tercer lloc entre els Màster 30 i col•locant-se entre els 10 primers scratch, a la novena plaça, on podem veure el gran nivell que hi ha en la categoria Màster, ficant-se els tres primers M30 entre els nou millors, dels més de 160 participants. Pel que fa a l’Alan va acabar en un molt meritós 10è lloc M30 que segurament hagués pogut millorar en la seva segona baixada però quan estava a la part final del recorregut amb molt més bones sensacions que a la primera baixada va arrancar el canvi fent-li perdre totes les opcions de millorar el temps de la primera mànega.




Pel que fa a la classificació general de la Copa Catalana tenim a l’Albert en tercera posició i a l’Alan en la dotzena.



Màster 30
----------------------------------------------
Albert Batlle 3er i 9è scratch 4:46.446

Alan Marcos 10è i 50è scratch 5:14.621

No hay comentarios:

Publicar un comentario