lunes, 17 de mayo de 2010

DESASTRE ORGANITZATIU AL CAIXA DE FIGUERES

I no és el primer any!!. El marcatge deficient i la falta de controls han estat decisius per donar uns resultats que no s'hauries de tenir en compte.
Com sempre l'Oscar, en Figueras pare, i algú altre que s'hi va apuntar, vam anar a caminar una mica i buscar una pujada per donar aigua. Vam caminar més de 20 minuts i vam veure desde el castell gairebé tot el circuit.
A la primera volta tot més o menys normal, però a partir de la segona, comencem a veure el que en principi veiem com actuacions magnífiques d'alguna gent, però aviat canviem de parer ja que són massa "enxufats" per una sola cursa. Un Esteve inhabitual en quatra posició absoluta, un cadet líder per molt al que en Quinti carda uns 3 a 5 minuts, en un circuit molt bó per a en Quinti!!. Un màster 30 devant del Ghost Starbike que no era el líder i al que carden uns quants minuts normalment, els dos millors júniors anant segón i tercer havent passat al primer molt abants,...etc,etc,etc,.... Total: Un despiporre de collons.
Al arribar a meta després d'una altre patejada, començo a copsar impressions i tothom ho corrobora. S'han trobat gent al devant que havien passat, els cadets s'han trobat les nenes Forés devant, el Júnior que anava primer havia retallat (no va guanyar igualment ja que el va atrapar en Gerard Alvarez (per segón cop)). En Camps (líder de màster 30) corrobora que el seu col.lega de equip no anava devant (que ell sabés). Inclús l'Oscar Garcia (nostre) anava devant d'en Mario a la segona volta i d'en Víctor!!!!. En fí, un sense fí.
No culpem a tots els corredors beneficiats, que podien anar a roda d'un espavilat, o inclús no veure les poques cintes que hi havien, encara que hi havia quí s'ho havia preparat segur.
Així en Josep Duran va entrar 5è quan fà 4 anys que no perd una cursa i al km. 3 jo el vaig veure 2on a roda del primer i molt escapats dels altres. Tampoc l'Arnau Donate queda mai tant enrera. La alegria de la jornada ens la donà en Quim Esparreguera que va guanyar en absència d'en Cabana (i sobrat).
L'any vinent no volem anar a Figueres a còrrer ja que no ha anat bé i, parlant amb l'organitzador, no es fèia càrrec dels errors sino que dèia que el seu cadet estava molt fort i era d'allà (en Quinti li cardaria 3 minuts igulment en un circuit sense desnivell on no té rival), Que amb el vent era difícil marcar, i d'altres. A veure si amb els dies ho enfoquen millor...
Afegiments: Els 2 primers de màster 40 (que no veuen en Quinti i l'Edgar mai) van quedar per devant dels cadets i a rime de 4rt i 5è absolut!! (a ritme d'en Collados?). I el màster 30 que guanya, més ràpid que en Collados i fà tres voltes com ell. Deu n'hi do.

5 comentarios:

  1. la nostra classificació (infantils) era gaire bé impossible i cal destacar que en molts punts del circuit es trobaven dos talls.

    Adeu!

    ResponderEliminar
  2. Estic totalment d'acord.El marcatge va ser un desastre,i a més per més "inri" els que se suposa que eren controladors ,em sembla que no s'enteraban de la pelicula.
    Sobre el tema de que guanyes en Quim(i sobrat)tindrem que entrenar més,perque no s'aburreixi tant a les curses,amb el permís d'en Cabana i del xapista..!!!..je,je...
    De bon rotllo eh..!!

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. Nosaltres també estem en desacord com vosaltres amb la organització. Després de veure com va anar la cursa dels infantils, que van arrivar els dos primers mitja hora després de dunar-se la sortida, i per més sorpresa en Duran no estava entre ells. L'Arnau diu que molts dels que van arrivar devant d'ell no el van adelantar mai. I ja sabeu els nens no diuen mentides.
    Crec no que es tenia que haver anul·lat la cursa i que ningú puntués.
    Salut i a pedalar. Xavier Oliver

    ResponderEliminar
  5. Bones, veig que erre que erre. Primer dir que m'estimo aquest esport com el que més. Sóc de la organització del Caixa de Figueres, també de l'organització de MASDH la cursa de referència de Dh a Girona. Com que a casa m'han ensenyat a ésser húmil fins avui no dic res pq:
    Com pot ésser que corredors com l'hereu o el batlle parlin tant bé de nosaltres i la mateixa gent ho fem tan malament a Figueres?
    Dir i reconeixem que hi va haver problemes amb el vent és possible. Normalment es gasten entre 4 i 5 rotllos de cinta per marcar un circuit, a Figueres en vàrem fer servir 17.Després de 2 anys de fer el caixa i veure que el vent no el pararem, ja hem treballat per canviar de zona. La decisió de no venir és vostre. Jo hagués preferit que com si que passa amb el Dh la gent colabora per millorar on fallem fent-nos arribar les seves opinions. Com he dit al principi m'han ensenyat a callar i deixar que les coses es vegin. Vaig dir i mantinc que l'Àlex Gènova va anar a tot gas a Figueres. I el passat diumenge es va demostrar, pensava que pasaria uns 2 anys però... Evidentment crec que en quinti arribarà lluny res a dir d'ell però a vegades val la pena pensar 2 vegades abans d'opinar. l'Àlex es passa tot el curs escolar estudiant de valent, la veritat és que les notes no poden ésser millor, una vegada acabat el curs escolar ha pogut entreanr de forma correcte i es veuen els resultats. Comentes que el quinti li fot una minutada. Que vols dir que el dissabte l'Àlex va dormir??? si mires una mica veuràs que l'àlex va remuntar més posicions que el quinti. Si mires l'àlex pesa menys i circuits com el de diumenge o de Figueres li van molt bé, banyoles també li anirà bé. Ja ho veureu l'any que vé.
    Per acabar, per no aburrir voldria dir-vos que Si no voleu venir l'any que vé vosaltres fareu. Que li pregunteu al batlle com fem els circuits Com que no conec el quinti no opinaré d'ell però que ja als agradaria a la majoria de pares que el seu fill treies les notes de l'àlex. Que sigui campió d'espanya a mi plim per mi és el nº1 com a persona i m'ho demostra cada dia a les 8 quant sen va a treballar amb un somriure, ah!!!!! si apart de tot això... treballa

    ResponderEliminar