lunes, 19 de julio de 2010

CAMPIONAT D'ESPANYA BTT 2010

UN ERROR ORGANITZATIU LLENÇA PEL TERRA LES OPCIONS D'EN QUINTANAS !!!

El merder va començar als 5 minuts de cursa dels Cadets el dissabte, quan la moto lider (sortien els primers) va tirar pel dret cap el circuit llarg seguit per en Jordi Quintanas que ja duia 30 segons al segón. Uns altres 8 cadets que eren a la vista també van anar malament fins que algú va canviar la cinta a mitja cursa. Resultat: Perden 3 minuts i la moto els diu que la cursa està aturada (quí és el de la moto per dir-ho?). A la zona tècnica al.lucinem quan em truca el pare d'en Quinti dient-me que s'ha parat la cursa. Passen per meta els màster 40 (que sortien darrera i mai agafen en Quinti), i comencen a passar júniors desconeguts i a plat mitjà sense saber si parar o no. Com que l'àrbit no dèia res, els diuen de seguir. El Quinti passa 3 minuts més tardc enfadadíssim i li dic que tiri a tipe que no sabem res. Edgar Valero inclús més enrera i els bons de Madrid i Lleó més encara.
Al final de la segona volta els paren Quan en Quinti va quart a un minut del primer (la volta del segle). Es decideix 3 hores més tard còrrer diumenge a les 11.20.
En Quim Esparreguera en màster 50 anava fent el carreron de l'any quan en la segona volta i atrapant al 4rt (el gran Palomino) va punxar del devant i adeu. Mala sort perque està molt fort i encara que els 3 primers anaven lluny, també anaven tocats de la guerra entre ells i eren 3 voltes. En Quim ha d'estar content igualment.
Diumenge van còrrer els 30's primer amb doble abandonament: en Mario per portar la bici sense revisar i tenir problemes tècnics, i en Jose perque "pa hacer el 12 o el 20 me paro". De moment 0 finish de 3.
En Jordi Quintanas per desgràcia no va recuperar-se de l'esforç de remuntada de dissabte i no hi havia gas. Tot i això va defensar una medalla de PLATA que si no fos perque fà més de 3 mesos que no perd una cursa hauria de saber a glòria, però no va ser així. Dissabte hagués guanyat de minutada (a 3 voltes inclús més), i ara marxem amb tot guanyat però no és Campió d'Espanya.
Fel.licitacions a l'Alex Gènova que va fer una bona cursa i és el nou campió (ha d'estar que ni s'ho creu).
Als èlits un aparentment sobrat Mantecón va fulminar els Orbea fins a tal punt que en Coloma els va passar i els va guanyar per endur-se la plata. Bronze va ser en Ruzafa i un contrariat Lejarreta s'en va dur la de xocolata. Super Isma 7è (ens n'alegrem que s'ho mereix).

Ara arriben les vacances i a fer la Gironina a disfrutar. L'any que ve MOLT MÉS.