lunes, 12 de julio de 2010

EL CAIXA 2010 S'HA ACABAT

2 CAMPIONS DE MEDINA LLAGOSTERA!!!!!!!

En Josep Duran en Infantils i en Quim Esparreguera s'han proclamat campions d'aquesta edició 2010 del Caixa Girona en les categories Infantil i màster 50 respectivament. En Josepet ha tornat a guanyar (a un francés corratjós) i rubrica una temporada espectacular, i en Quimet ha fet segon darrera d'en Paco de Cadaqués (enhorabona a ell que s'ho mereixia ja). FELICITATS A TOTS 2!!!!!.
Ha estat un any de caixa curt (8 curses) i amb un cal.lendari estrany, que ens ha fet coincidir 3 amb l'Open d'Espanya i no ha permés al nostre equip "A" disputar la general. En Quinti ha guanyat 4 de les 5 que ha corregut (2on a l'esprint a Tossa amb l'Edgar). En Giovanny irregular amb alguna de boneta i d'altres per oblidar. En Pere lesionat, anava molt be fins l'accident.
En Mario ha acabat 12è a màster 30 i no ha anat malament. L'Oscar passarà a 40's l'any vinent i li treuran aquesta volta que li sobra.
En èlit gran 7è èlit i novè general per en David (Cacaito), i millor temporada per en Figueras.

EL PROPER DISSABTE A LES 17.00h. CAMPIONAT D'ESPANYA CADET I M-40,50...A BARCELONA. US HI ESPEREM!!!!!!!. I DIUMENGE A LES 9.00H ELS MÀSTERS 30 I JÚNIORS. Als jardins botànics de Montjuich.

1 comentario:

  1. Gracies Oscar..!! La victorià,competint al costat de gent com en Quim i d'altres ,encara te més valor per mi.Felicitacions pel bon Team que teniu..!!

    ResponderEliminar