martes, 1 de junio de 2010

GRANDE QUINTANAS !!!!!!!

CAMPIÓ DE L'OPEN D'ESPANYA 2010!!!!!.

Aquest cap de setmana s'ha disputat la penúltima prova de l'Open d'Espanya a la Cueva del Soplao (Cantabria) en un circuit duríssim amb una pujada inicial de gairebé 2km. La zona espectacular i la "posada" on vam dormir xulíssima (posada de Muño).
Ja dissabte vam veure que si no passava res en Jordi Quintanas tenia pujada per guanyar i la baixada no era res difícil, o sigui que pintava bé. Al fer 3 voltes en Pere Duran i en Giovanny Pico les anaven a pasar una mica més magres ja que són més explosius, però en Jordi tenia temps de sobres per anar obrint gas.
El Diumenge li vam insistir a en Jordi que havia de sortir bé, i va sortir el 40 de 50 (per matar-lo). Així que li va tocar remuntar a la primera pujada, però va arribar a dalt a roda dels primers. En Pere tot el contrari; surt de collons i li va faltar una mica de gas per seguir als de devant. En Gio no tenia parrilla i va anar remontant amb en Quinti el que va poder. Així al començar la segona volta l'Edgar Valero anava uns 10 segons devant d'en Jordi i en Cerdeño (l'ex-líder) començava a "catxar". Més enrera un grupet amb en Pere i uns altres i intentant no perdre'ls massa en Giovanny. A dalt de la pujada en Jordi ja era primer i va anant obrint forat amb l'Edgar poc a poc. A meta uns 45 segons.
De la grupeta del bronze un va marxar endevant i en pere va caure just per deixar escapar el 4rt. Va esprintar per la 5ª amb en Cerdeño Però no va poder ser i va fer 6è. En Giovanny va acabar en 11è lloc que és molt meritori amb 50 cadets i a només 6 min. d'en Quinti i a 2 d'en Pere.
En Quim Esparreguera va fer 4rt als màster 50 a on només van còrrer els més bons que opten a la general i cap local. Li falta gas aquest any.
A la cursa èlit va guanyar en Lejarreta amb una ma ja que no hi havia en Ruzafa. cal destacar el 3er lloc d'en Lozano, que demostra que és l'únic sots 23 actual amb ritme de veritat i que pot arribar a quelcom. Que segueixi enviant la Federació a fracassats a la Titan i ni en Lozano arribarà. Després ens queixarem.....
Amb aquests resultats en Jordi Quintanas s'ha assegurat l'Open d'Espanya Cadet per segon any consecutiu!!!!!!!!. En Pere va quart virtual que també està de collons.

Aquest proper cap de setmana ens veiem a Tavascan al Campionat de Catalunya de BTT XC.
A Topeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................

1 comentario:

  1. Atenció a la foto!

    El tiu estarà pensant...qualsevol el segueix a aquest de vermell! jajajaj

    ResponderEliminar