lunes, 14 de junio de 2010

SUBCAMPIONAT DE CATALUNYA DH


Després de suspendre’s el Campionat de Catalunya de descens degut a l’acumulació de neu s’han pogut disputar el 12 i 13 de juny. Tot i que ja no hi havia tanta neu es va haver de retallar el circuit per la part de dalt, les intenses pluges de les últimes jornades el feien gairebé impracticable. El circuit que combinava curves enllaçades, zones pedregoses i zones de bosc molt humit, juntament amb el fort desnivell va fer que hi haguessin moltes caigudes.
Fins a Tavascan només s’hi va poder desplaçar l’Albert. A la primera mànega no es van fer els millors temps ja que encara estava molt moll el circuit i es col•locava en quarta posició. En la segona ja molt més sec el circuit però amb molts núvols amenaçadors l’Albert es va equivocar amb l’elecció de cubertes, tothom va ficar sec i ell va deixar moll, però tot i un forta caiguda dels entrenaments va fer el tercer millor temps, a només 5 dècimes del segon temps, un temps molt discutit per la majoria dels corredors per que no quadrava massa amb el corredor que l’havia fet i com l’havia fet. Finalment, després de que els jutges de la federació estiguessin gairebé una hora discutint sobre els temps, normalment amb dos minuts ja els treuen, van donar a l’Albert la segona posició i la tercera a en Miki Sanmartin.

Màster 30
----------------------------------------------
Albert Batlle 2on i 8è scratch 3:08.43

1 comentario:

  1. EMHORABONA CRACK!!.
    Nosaltres vam fer part del circuit al rally i era per matar-se. Ja et falta poc per anar cap a la victòria. A topeeeeee.

    ResponderEliminar