domingo, 6 de junio de 2010

JORDI QUINTANAS CAMPIÓ DE CATALUNYA DE BTT

ENHORABONA CRACK!!!!!.
A la segona ha vingut la vençuda i en Quintanas ha guanyat el campionat de Catalunya de BTT en categoria cadet!. Ha estat un cap de setmana que començava amb un estúpidament llarg viatge degut als consells de la "Maria"(el Tom-Tom), que ens va dur pel port del Cantó i que ens va costar una rostida de frens important a la baixada del mateix. Així que arribem a fer la volta al circuit a cosa de les sis i ens trobem en Jose Caldas (que s'havia avançat) que havia fet dues voltes i a la segona havia caigut fent-se mal al genoll. Ens avisa que la cosa està complicada a les baixades i duríssima a les pujades. (en Quinti ha guanyat avuí amb mitjana de 14 per hora!!!).
Fem la volta corresponent i jo amb la doble me les veig magres per fer-ho tot montat (excepte la famosa passarel.la que només en Quinti (per força) i en Jose (per tècnica) fèien muntats. Pujada de pista de esquí de fons al principi que als 500 mts. tallava en baixada curta cap a una megapujada de plat petit per tothom i caminar per a una pila cap al final. A dalt zona tècnica en pujada amb grans pedres i trialera que es farà al DH la setmana vinent amb rocots grans i dificilíssima. Caiguda d'en Pere Duran aquí fent la volta. Dura fins a meta, sortia del bosc per fer unes esses a una pista vermella d'alpí comlicadetes (amb caigudes), i girava en rodó per tornar a pujar la meitat en sender tècnic preciós i dur, per baixar cap a meta per una altra trialera difícil però més asequible. Volta de 4,5 km. a fer en 18 minuts els millors. No recordo res igual de dur.

Avuí la cursa ens ha donat l'abandó pel dolor de la caiguda d'en Caldas, per no anar ni enrera d'en Figueras, i una lluita molt bona tant en cadets com en M-50, ja que l'Esparreguera ha fet 4rt però només al finat en Cinto Franch l'ha pogut deixar. S'ha escapat el podi però ha anat millor.
Els cadets: En Jordi surt últim, que encara que avuí eren pocs i no passava res, és un mal costum, i en Pere devant (bon costum). En Giovani al mig a l'espectativa. Al pas pel costat de meta (km. 3) en Quinti va primer ja i l'Edgar Valero a prop. força més enrere en Pere i un mica més enrere en Gio i en Lluís Cortadellas. Tornen amunt i al arribar a meta en Jordi està apretant de valent per agafar tros (era el plà). A 20 segons l'Edgar i ja a un minut en Pere i els altres.
A la segona volta passa en Jordi a contrameta i no es veu l'Edgar; li dic que aseguri baixant que porta tros. Passa l'Edgar apretant també i enrere ja ve en Cortadellas en plan moto. En Pere passa quart i en Gio fent un carreron cinquè i primer de primer any. Comença la tercera i en Jordi va sol. Li dic que controli. L'Edgar a més de 3 minuts passa amb en Cortadellas a 20 segons. Es veu que caurà. Pere sol quart i Gio sol cinquè. Tot controlat fins a meta amb la segona posició final pel Lluiset que ha volat al final.
Gran resultat que ens ha donat també la victòria a l'extranya classificació per equips de la cursa de 3 voltes, amb un 1er, 4rt, i 5è en cadets i un 4rt a Màster-50.
En Jordi està súper per la setmana vinent encarrilar més la copa Catalana a Palautordera, o sigui que ens veiem allà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario